Възползвайте се от най-доброто от два свята: мощта на наетия сървър и гъвкавостта на "Облака". Получавате своя клауд сървър веднага, лесен за надграждане и без предварителни инвестиции. Получавате пълни гаранции за работоспособността на сървърите, а софтуера и услугите са под Ваш контрол.  Един по-сигурен модел на бизнес с клауд под наем.

Превърнете организацията си в гъвкава машина, като съчетаете знанията и опита на екипа на Еволинк с ефективността на клауд платформата, лесното управление и ниските разходи. Използвайте технологията, която Ви е необходима, сега, без предварителни разходи и сложна поддръжка чрез лесно надгражданите и гъвкави клауд услуги на Еволинк.

Оптимизиране на ефективността, разходите и усещането на потребителя. Интелигентна виртуална инфраструктура. Доставена, както я искате. Защо да се доверите на нашите клауд услуги? Защото знаем, че за Вас качеството на услугите и сигурността са на първо място, затова внедрихме най-добрите решения в областта. Знаем, че Вашите очаквания и изисквания са изключително високи. И сме готови да ги посрещнем.

Използвайте възможността да получите пълен контрол и гаранции върху всички елементи от услугата – ние ще осигурим подходящи условия за безпроблемната работа на клауд платформата в Еволинк Дейта център, ще гарантираме на свързаността на сървърите към Интернет, към Вашата корпоративна мрежа или към друга зададена от Вас дестинация.