BG | EN
Начало За нас Cloud под наем Облачни услуги Еволинк Cloud Платформа Гаранции Контакти Поддръжка

За нас

Еволинк е водеща българска телекомуникационна компания. Гордеем се с осигуряването на ненадминати нива както на експертност, така и на предлаганите услуги. Нашият богат и разнообразен опит ни позволява да предложим на клиенти си широка гама от услуги, които максимизират ефективността, увеличават производителността и осигуряват сигурност, като същевременно успяват да бъдат ценово-ефективни и да добавят истинска стойност за бизнеса.

Ние осигуряваме управляеми MPLS виртуални мрежи, Интернет достъп, Колокация, video content delivery (дистрибутиране на съдържание в Интернет), cloud computing услуги и интегрирани информационни и комуникационни решения.

Наши клиенти са от големи финансови институции до малки компании за уеб дизайн, от медийни агенции и телевизионни компании до държавни и правителствени организации, от водещи международни телекоми до местни оператори от цялата страна.

Еволинк управлява обширна MPLS мрежа, покриваща цялата територия на България, и оперира центрове за данни в три от най-големите български града. Еволинк дейта център е добре известен със своите високи нива на сигурност и надеждност.

Името Еволинк се асоциира с високо качество, професионален подход и гъвкавост и носи със себе си висок ангажимент за всеки служител на компанията. Нашите клиенти винаги очакват да получат всичко това във всеки конкретен случай.

Но в крайна сметка най-вече екипът прави Еволинк толкова специална компания – уменията на служителите, страст и креативност за осигуряване на най-доброто решение за всеки клиент в съчетание с желанието да създават истинска стойност.

Поръчай своя клауд ресурс сега

 Web Hosting
CPU: 2.66 GHz
RAM: 2 GB
STORAGE: 40 GB
 Минимум
CPU: 2.67 GHz
RAM: 1 GB
STORAGE: 10 GB
 Mission Critical
CPU: 8 Cores * 2.67 GHz
RAM: 16 GB
STORAGE: 300 GB
Цена на текущата конфигурация
Инсталационна такса лв.
Месечна цена лв.
Месеци
Отстъпка%
Общо лв.
Всички цени са без 20% ДДС
  Количка