BG | EN
Начало За нас Cloud под наем Облачни услуги Еволинк Cloud Платформа Гаранции Контакти Поддръжка

Новини

Еволинк откри възел от своята мрежа в Ню Йорк. Новата точка на присъствие на компанията е разположена в ключовия за Ню Йорк дейтацентър – Telx, 111 8th Avenue (на снимката). Това е голяма стъпка за българската компания, която за пръв път излиза със собствена инфраструктура на континент извън пределите на Европа, за да осигури възможност на своите клиенти да бъдат по-ефективни и по-успешни. Така Еволинк ще предоставя на своите корпоративни клиенти бързо, лесно и най-вече ценово-ефективни високоскоростни връзки до точки в Северна Америка. Както и ще осигури по-гъвкави комуникационни решения за американските компании, развиващи бизнес на Балканите.

Новият възел в мрежата на Еволинк АД осигурява възможност на компанията да реализира решения за глобални Виртуални частни мрежи чрез директни интерконекти с десетки други оператори по технология Carrier Ethernet. Тази нова технология се превръща в предпочитания стандарт за реализиране на високоскоростни етернет връзки, нуждаещи се от стриктен контрол на качествените параметри.

Еволинк вече оперира технически възли в най-важните центрове за обмен на трафик в Европа, където реализира връзки с множество оператори, не само от Стария континент, но и от цял свят.

„Ню Йорк е важна стъпка в историята на развитие на мрежовите ни услуги, защото освен услугите, които Еволинк предоставя в Европа, нашата компания ще осигури на клиентите ни и директна връзка до огромния северноамерикански пазар и особено до един от най-важните корпоративни центрове и сърцето на световния финансов пазар.” – сподели Светослав Христов, Председател на СД на Еволинк.

Поръчай своя клауд ресурс сега

 Web Hosting
CPU: 2.66 GHz
RAM: 2 GB
STORAGE: 40 GB
 Минимум
CPU: 2.67 GHz
RAM: 1 GB
STORAGE: 10 GB
 Mission Critical
CPU: 8 Cores * 2.67 GHz
RAM: 16 GB
STORAGE: 300 GB
Цена на текущата конфигурация
Инсталационна такса лв.
Месечна цена лв.
Месеци
Отстъпка%
Общо лв.
Всички цени са без 20% ДДС
  Количка