Български
News page header image

Новини

Излъчване в Интернет на общински съвети

Еволинк пуска на пазара нов продукт за излъчване на живо и на запис на заседанията на общинските съвети и комисии, специално разработен за българските общини.

Новата услуга е базирана на стрийминг платформата на компанията и представлява изцяло автоматизирано решение за излъчване, автоматичен запис и публикуване на заседанията в сайта на общините.

Услугата може да се използва както със собствени камери така и с предоставени от Еволинк. Възможно е даже използването на смарт телефони за заснемане и излъчване на заседания.

Комплексното решение на Еволинк, включващо видео камери, модули за управление и отдалечена консултация и поддръжка, напълно елиминира нуждата от специализиран IT екип в общината.

Веднъж инсталирана, услугата се ползва само с натискането на два бутона на дистанционно управление. Излъчванията стартират с бутон едно, публикуват се в сайта на общината, а след края на заседанията с натискане на бутон две се спират и автоматично се публикува запис. Целият процес е изключително опростен и не изисква намеса от ИТ специалисти, с каквито повечето общини не разполагат. Общините получават достъп до контролен панел, през който могат лесно да управляват съдържанието, което ще се публикува на сайта им.

Основен фокус на разработеното решение е то да е функционално, максимално опростено и най-вече да не натоварва общинските бюджети. Еволинк съзнава колко много и наболели въпроси имат да решават нашите общини и колко трудно се балансират бюджетите. Затова цялото решение е на изключително преференциални цени.

Допълнителна информация може да получите ТУК

Всички новини